jueves, 20 de noviembre de 2014

DÍA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

El dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i des del divendres 28 de novembre fins el dijous 4 de desembre se celebrarà a la ciutat de Terrassa la Setmana de les Persones amb Discapacitat.

L'acte central, amb la lectura del Manifest que recull la feina feta per les entitats que participen mensualment a la Taula de la Discapacitat de l'Ajuntament de Terrassa, serà el dimarts 2 de desembre a les 18h. a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Terrassa.
Cada dia hi haurà diferents activitats en diferents punts de la ciutat que ens aproparan més als diferents tipus de discapacitats que afecten a 12.000 persones de la nostra ciutat.

L'Associació de Persones Sordes de Terrassa col·labora en la organització de vàries d'aquestes activitats, ja sigui amb el joc de taula "ENROLA'T" que té per objectiu apropar la llengua de signes i la comunitat sorda a tothom, com posant intèrpret de llengua de signes en confèrencies o tallers pràctics.


Us deixem el programa perquè pugueu veure quines activitats són accessibles amb intèrpret de llengua de signes. Anoteu a les vostres agendes aquelles activitats que us cridin més l'atenció i... 
Animeu-vos a participar!!!